Poruke Gospe i na web stranici
Web stranica koju ste pregledavanje, posvećen Gospinim porukama u Međugorju i njezine poruke mira, upućena cijelom svijetu.

Međugorje, koji se nalazi u Bosni i Hercegovini je mjesto ukazanja Majke Isusa, Spasitelja svijeta, koji je, umirući na križu uništio smrt i Ustanak je obnovio naš život. Njegova majka Marija, pojavljuje se u Međugorju više od trideset godina, pozivajući se na čovječanstvo, a svaki čovjek prihvatiti Isusa u molitvi i svakodnevnom životu.

Posebne poruke i zvati je Majka Božja: Bog, vjera, mir, obraćenje, molitva, pokora, sveta misa, post, ispovijed, krunica, Sveto pismo.

"Gospa iz Međugorja" je poljski projekt evangelizacije usmjeren na širenju Gospine poruke. Ako želite da podržite ovaj posao, molimo vas da prije svega moliti za nakane Kraljice Mira.

Osim toga, kako bi se osiguralo potrebnu zakonsku i organizacijsku osnovu za evangelizaciju porukama Gospe imenovan je temelj naše Kraljice Mira u Međugorju (http://fundacja.medziugorje.org).

Urednici "Gospe od Međugorja" dati poruku Gospe Međugorske na Internetu, uz razne studije, tekstova i snimke. Pojavljuje se u tisku, kao najopsežniji u svijetu zbirka porukama Gospe Međugorske (u poljskom), s overworked izvora i prijevoda i ostalih materijala kao što su brošura i letaka.

Gdje god je moguće, i organizacijske interese i potrebe će biti moguće pristupiti i prevesti sve ove studije, poruke i materijale na druge jezike.

Pozivamo sve da podrže rad evangelizacije porukama Gospe, na način što bi željeli da se uključe podržavajući rad u molitvi, kako bi se u skladu s vlastitim sposobnostima i vještinama, ili jednostavno posvećuje svoje vrijeme. Ključ je uvijek prvi da živite moje poruke.

© Gospa iz Međugorja
http://medziugorje.oredzia.net
redakcja@medziugorje.oredzia.net
Telefon: (+48) 572-827-418

Ovaj prijevod može sadržavati pogreške, jer je preveden od Google Prevoditelj. Možda u budućnosti će biti dodan u različitim stručnim prijevodima.

Ako želite trenutak da pročitate više o porukama iz Međugorja i na vašem jeziku, molimo vas da poljskog početnoj stranici i koristiti alat za prevođenje, koji je naveden pod zastavama na desnoj strani na vrhu i odaberite svoj jezik.

Neka Bog dati mu mir.